вівторок, 14 лютого 2017 р.

У Добропільському Пенсійному фонді пройшла зустріч з представниками громадських організацій ветеранів Афганістану


     13 лютого, напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, у Добропільському об'єднаному управлінні Пенсійного фонду України відбулася зустріч з представниками громадських організацій Добропільської міської ради  ветеранів Афганістану та ветеранів Афганістану Добропільського району за участі начальника Добропільського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Олега Гулана, заступника начальника управління Наталі Громило та начальника відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Дегтяр І.П.
 
    Під час зустрічі присутні вшанували учасників бойових дій в Афганістані. Начальник відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій розповіла про пенсійне забезпечення, підвищення, умови і порядок призначення пенсій військовослужбовцям.
 Наталя Миколаївна розповіла про форми обслуговування громадян, у тому числі, щодо дистанційних форм прийому громадян. Особливу увагу присутніх звернула на можливість реєстрування на Веб-порталі електронних послуг.