неділю, 12 березня 2017 р.

"Пенсійна панорама"



Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області повідомляє Вам, що головним управлінням Пенсійного фонду України в Донецькій області з липня 2016 року започаткована телепередача «Пенсійна панорама».

Випуски цієї передачі мають тематичний характер та спрямовані на відповідну цільову аудиторію. Означені тематичні випуски уявляють собою стисле викладення нормативно-правової бази та відповіді на найбільш поширені питання серед працюючих та пенсіонерів.
Так, випуски №1, №2 та №5 призначені для тимчасово переміщених осіб, випуск №4 для працівників пільгових категорій професій, випуск № 7 для працівників педагогічної сфери, випуск № 9 для державних службовців. Окремі випуски «Пенсійної панорами» присвячені загальним питанням, таким як: страховий стаж, легалізація трудових відносин та заробітної плати, перерахунок пенсій тощо.
Отже, враховуючи зростаючу зацікавленість громадян з питань, що є темами випусків «Пенсійної панорами», пропонуємо переглянути телепередачу за посиланням - http://donpfu.gov.ua (на головній сторінці – справа).
Джерело: Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області.