понеділок, 27 березня 2017 р.

Щотижнева апаратна нарада



   Голова Добропільської районної ради Тамара Бєлянкіна взяла участь у щотижневій апаратній нараді райдержадміністрації. 
 Керівники районних служб, управлінь, відділень традиційно проінформували про завдання на поточний робочий тиждень, наголосили на проблемних питаннях.

    Так, начальник відділу ЖКГ Олександр Миргородський доповів  про невирішену ще з лютого місяця проблему  провисання проводів по вулиці Миру смт. Святогорівка. Стан електричної мережі продовжує нести реальну загрозу для життя населення. Райдержадміністрація неодноразово зверталася до Добропільського РЕМ « ДТЕК Донецькобленерго», але небезпека для людей залишається. Будьте обережні!
   Заступник  начальника відділу у Добропільському районі Головного управління у Донецькій області Держгеокадастру Сергій Зоц проінформував, про проведення  моніторингу щодо ефективності використання земельних ділянок у районі.
    Керівник  Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області  доповів, що пенсіонерам, які отримують  пенсії   через банки: ПАТ «Сбербанк», ПАТ «ВіЕс Банк», ПАТ «Акціонерний комерційний промисло-інвестиційний банк» («Промінвестбанк»), ПАТ «ВТБ БАНК»  необхідно терміново звернутися до Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України з метою переведення пенсії на інші банки.  А також наголосив, що тим громадянам, які  не встигнуть переоформити відповідні документи до 1 квітня,  пенсійні виплати буде здійснено через поштове відділення.