середу, 22 березня 2017 р.

ПРАЦЮЮТЬ ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ


Сьогодні, 22.03.2017, відбулося спільне засідання постійних комісій Добропільської районної ради з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності, соціально-економічного розвитку територій, благоустрою, житлово-комунального господарства, торгівлі та підприємництва і з питань охорони здоров’я, освіти, культури, спорту, молодіжної політики, у справах сім’ї та соціального захисту населення, а також засідання постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології, промисловості та раціонального використання природних ресурсів.

Попередньо депутатами було розглянуто низку питань, винесених на 14 чергову сесію районної ради, яка відбудеться 24 березня 2017 року.
Жваво та зацікавлено пройшло обговорення змін до Програми економічного і соціального розвитку Добропільського району на 2017 рік та районного бюджету на 2017 рік.
Керівники комунальних установ районної ради відзвітували про роботу своїх закладів за друге півріччя минулого року.
Розглянуто чотири цільових Програми, а також питання про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок та надання дозволу на розроблення робочих проектів землеустрою щодо рекультивації земельних ділянок ПАТ «Веско», ПрАТ «Огнеупорнеруд».
Загалом комісіями розглянуто 24 питання.