пʼятниця, 7 квітня 2017 р.

Стан благоустрою у Золотоколодязькій сільській раді



     Соціальні та економічні умови сьогодення вимагають від органів місцевого самоврядування використання всіх можливостей в питаннях розвитку та розв’язання місцевих проблем.  Одним з пріоритетних напрямків  є організація робіт з благоустрою територій соціально-культурної сфери села Золотий Колодязь, коли об’єднавши зусилля усіх небайдужих, вдається навести порядок і створення комфортних умов проживання в чистому і гарному селі.

    Підприємства, установи, організації, незалежно від відомчої належності, громадяни, що мають будинки на правах приватної власності  вчасно роблять прибирання прилеглих і закріплених за ними територій. Координація цих робіт покладена на виконавчий комітет Золотоколодязької сільської ради, який сприяє забезпеченню належного утримання території  та веде роз’яснювальну роботу серед жителів села.
    Чи не самим яскравим прикладом є придбання дитячих майданчиків. На сьогодні готуються майданчики для їх встановлення.  Маємо надію, що наші маленькі мешканці села будуть дуже задоволені, адже відтепер у них з’явиться можливість більше часу проводити на свіжому повітрі та спілкуватись із своїми друзями.
     Окрема подяка та повага жителям села, які  знайшли час зробити своє село гарним та мальовничим:
-          Довели до ладу клумбу в центрі села, висадили квіти, які взяли із власних квітників, розфарбували стелу на в’їзді до села, облаштували зупинки пасажирського транспорту,  зробили чистим та гарним музей села Золотий Колодязь, посадили дерева на місцевому пляжі біля водоймища,  провели толоку на кладовищі перед великодніми святами.
-          Постійно ведеться прибирання біля малих архітектурних форм й елементів зовнішнього благоустрою - урни, лавки, паркани, газонні огородження, огородження, вивіски оголошень і інші елементи.  

            Виконавчим комітетом сільської ради періодично друкуються листівки з гаслом усім мешканцям  по можливості долучитися до створення комфортних умов проживання у чистому та мальовничому куточку своєї малої Батьківщини.