вівторок, 25 квітня 2017 р.

Робота постійних комісій районної ради

Сьогодні відбулося засідання постійних комісій районної ради по розгляду та погодженню проектів рішень, які надійшли на 15 позачергову сесію. 
Комісія з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності, соціально-економічного розвитку територій, благоустрою, житлово комунального господарства, торгівлі та підприємництва погодила одноголосно три проекти рішення, в т.ч. питання внесення змін в Програму економічного і соціального розвитку Добропільського району і районний бюджет на 2017 рік.

        Комісія з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології, промисловості та раціонального використання природних ресурсів під головуванням Віктора Шарова плідно попрацювала над проектами рішень, які були надані на розгляд депутатів. 
        Депутат районної ради Петро Дерев'янко звернувся до своїх колег з додатковим питанням "Про підтримку звернення Фракції ВО "Батьківщина" до Президента України щодо проведення в Україні референдума з питання про заборону продажу землі сільськогосподарського призначення в Україні", потребуючим розгляд сесією. Комісія одноголосно підтримала це звернення з пропозицією включення в порядок денний сесії.