понеділок, 10 квітня 2017 р.

МНС інформує...

     За оперативною інформацією 19 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області за період з 03 квітня по 10 квітня 2017 року на території Добропільського району сталося 4 випадки пожежі.
 З настанням весінньо-літнього періоду суб’єкти господарювання та самі мешканці сіл та селищ, незважаючи на заборони, часто являються ініціаторами спалення стерні, соломи, очерету, бур’янів або інших залишків сухої рослинності на власних земельних ділянках або на вільних землях району.

    Разом з тим, «палії» не замислюються над розміром шкоди, які вони завдають своїми діями не лише екологічній системі місцевості, а здоров’ю та життю людей, а також про наслідки, від яких можуть постраждати люди чи знищені матеріальні цінності громадян.
     Так, за минулий тиждень рятівники здійснювали виїзди на припинення горіння сухої трави в с.Красноярське (знищено 3,4 га), с.Добропілля (знищено 1га), с.Ганнівка (знищено 1 га), с.Шахове (знищено 1 га). Причиною пожеж стало необережне поводження з вогнем невідомої особи.
     Звертаємося до жителів Добропільського району: дотримуйтесь правил пожежної безпеки. Бережіть ваше життя та життя оточуючих.