вівторок, 18 квітня 2017 р.

День заснування Товариства Червоного Хреста в Україні



     18 квітня в Україні відзначається  День заснування Товариства Червоного Хреста — найстарішої організації, яка уособлює милосердя, гуманізм, допомогу і підтримку. Одним з важливих пріоритетів Товариства Червоного Хреста в України вже 99 років поспіль – це допомога у наданні медичної, соціальної, матеріальної та натуральної допомоги найбільш незахищеним верстам населення. На це спрямовані програми та численні благодійні заходи Товариства. На відміну від усіх інших благодійних інституцій, Товариство Червоного Хреста України – єдина організація, що має особливий гуманітарний мандат, володіє гуманітарною ініціативою як повноважний член Міжнародного Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

   Останнім часом організацією приділяється велика увага роботі по відновленню родинних зв’язків. Служба розшуку Товариства Червоного Хреста України  допомагає відновини контакти  між членами родин, розлучених внаслідок  війн, збройних конфліктів, стихійних лих, природних і техногенних катастроф або міграції.
    Добропільська організація Товариства  Червоного Хреста України активно працює з м. Добропілля та Добропільським районом.
    З  нагоди свята голова Добропільської організації Товариства Червоного Хреста України Ірина Павленко висловлює  щиру подяку та підтримку, а саме керівництву міста Добропілля та Добропільського району, всім організаціям, які є членами Червоного Хреста: міськводоканалу, фермерам району, селищному та сільським головам району, учням загальноосвітніх шкіл, вчителям та батькам,  працівникам  дитячих садочків, працівникам Управління праці та соціального захисту, центру зайнятості, Пенсійному фонду, ТОВ «Перспектива», ПрАТ «Глини Донбасу», працівникам медичних закладів, а також  приватним підприємцям за співпрацю.