четвер, 6 квітня 2017 р.

Велика толока в селі Нововодяному



Сьогодні, 06.04.2017, відклавши усі свої нагальні справи та професійні обов’язки, працівники районної ради на чолі з головою, взяли безпосередню участь у весняній кампанії, зокрема двомісячнику з благоустрою, оголошеному  в районі розпорядженням голови Добропільської райдержадміністрації.
Спільно з громадою Нововодянської сільської ради провели роботи з прибирання алеї, яка веде до села. З кожним теплим днем зростає активність населення
От і сьогодні, у весняній толоці прийняли участь не тільки працівники установ соціальної сфери, а й просто небайдужі до життя села люди, декілька десятків громадян долучилося до цього заходу. Негоже стояти осторонь спільних справ. Тільки об’єднавши зусилля можна добитися якогось результату.
І цей результат вже зараз бачать і місцеві жителі, і гості села, в’їжджаючи  на територію ради. Приємно вражає охайно прибране узбіччя дороги, надає гарного настрою вигляд побілених струнких тополь, а все разом - наводить на думку, що в цього села є справжні дбайливі хазяї.