понеділок, 15 травня 2017 р.

День Матері в селі Добропілля



14 травня Україна відзначає День Матери. Своє перше засідання жіночий клуб "Бабине літо", який створено у 2000 році за ініціативою Федотової Зої Іллівни при Добропільському сільському Будинку культури, розпочав жіночими посиденьками під назвою " Моя розмова з мамою".  
З теплими словами вітання  звернулася  до усіх присутніх жінок голова Добропільської сільської ради Павлова  Анна Іванівна та ієрей Свято- Успенської церкви Ілля. Колектив "Зорянчата" (керівник Людмила Зима-Карчомкіна) подарував своїм матусям і бабусям танцювальні та пісенні композиції.
На протязі всього клубного заходу лунали пісні у виконанні солісток СНК " Візит" (керівник Сергій Корчомкін), Ірини Кулікової та Галини Курочки. Багато цікавого почули учасниці клубу про історію створення цього свята. Спонсором заходу виступила депутат Добропільської районної ради, директор Добропільського СБК Надія Кравченко  Вже стало традицією на прикінці свята влаштовувати фотосесію для фотоальбому історії села Добропілля та жіночого клубу.