вівторок, 2 травня 2017 р.

Перебування Ковельської делегації в районі

     1 травня до Добропільського району прибула делегація Ковельщини на чолі з головою районної ради Андрієм Броїло. Цей візит відбувся завдяки Програмі національних обмінів. В січні місяці представники Добропільського району в рамках цієї Програми відвідали Ковельський район. 
    Перший день перебування гостей виявився дуже насиченим. З хлібом-сіллю зустрічали делегацію в районній раді. 
   Голова районної ради Тамара Бєлянкіна ознайомила шановних гостей з історією району та з роботою районної ради. 
     Потім  на гостей чекали на районному фестивалі "Весела родина". Керівництво району подарувало голові районної ради Ковельського району Андрію Броїло вишитий рушник з іменним написом. А гості вручили вишитий портрет Тараса Шевченка директору Святогорівської ЗОШ  Світлані Дудушко.   
   Знайомство з районом продовжилося в с.Криворіжжя в музеї ляльки-мотанки, де майстриня Марія Гайдук розповіла про свою творчість. Потім Марія Миколаївна розповіла присутнім про садибу пана Зудермана, яка знаходиться в селі Зелене. 
   Далі гостей приємно вразила галявина півону вузьколистного, який практично на очах розквітав і підкреслював красу Доброго Поля. 
 Завершився день відвідуванням ДНЗ"Дзвіночок", де гостинно зустріла завідувач Наталія Савостьянова. Вона розповіла про те, що перейняла у колег з Ковельщини під час перебування в січні нашої делегації. Гості взяли участь у флеш -мобі по ліпленню вареників для військових, які знаходяться в селі Вірівка. Ковельчани передали військовим консервацію та смаколики.  Візит триває і гостей чекає цікава  програма.