пʼятницю, 12 травня 2017 р.

Змагання у Святогорівці



 9 травня  2017 року в селищі Святогорівка відбулося свято до Дня Перемоги з футболу серед дорослих. 
Всього прийняло участь 6 команд (90 чол.), які представляли м.Білозерське,  с.Ганнівку «Возрождение», с.Добропілля, с.Мар'янка,                  смт Святогорівка та військовий ІІІ реактивний артилерійський батальйон.
Змагання почалися з хвилини мовчання, вшановуючи пам'ять загиблих у Великій Світовій війні і проходили по круговій системі в двух зонах. 
В запеклій боротьбі І місце  зайняла команда м.Білозерського, ІІ місце –  с.Ганнівки «Возрождение», ІІІ місце – команда с.Добропілля.   

Команди переможці були нагороджені  за І місце – манішками, ІІ місце –футбольним м’ячем, ІІІ місце – комплектом футбольних сіток. 
3а зайняті 4-6 місця команди були нагороджені грошовими нагородами за участь у змаганнях. Спонсорами заходу виступили: селищний голова Віктор Белянкін, депутат районної ради Олексій Лінкін та підприємці Микола Бабак, Віктор Мочан.    
Керівництво комунального закладу «Районної ДЮСШ» з великою вдячністю вручили подяки спонсорам за підтримку та розвиток  спорту в районі.
Команді військових ІІІ реактивного артилерійського батальйону було вручено подяку за надання  допомоги у приготуванні солдатської каші і чаю, чим вони пригощали всіх присутніх, а дітям було роздано солодощі. Свято закінчилося у 19:00. Всі дякували організаторам.