четвер, 11 травня 2017 р.

Європа у серці кожного

     11 травня у місті Добропіллі біля будівлі міської ради відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу з нагоди ухвалення рішення Ради міністрів ЄС щодо скасування візових вимог для громадян України. 
   Участь в урочистостях взяв голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський. Делегація Добропільського району на чолі з головою райдержадміністрації Дмитром Кірносовим та головою районної ради Тамарою Бєлянкіною приєдналася до урочистої церемонії.
   Звертаючись до громади великого Добропілля, Павло Жебрівський привітав всіх з такою визначною подією, відзначивши, що Європа починається не за кордоном, а в серці кожного з нас, виразив впевненість в тому, що українці будуть рівними серед європейської спільноти і європейські цінності адаптуються в нашому світосприйнятті.
   Всі присутні мали можливість насолодитися яскравими виступами художніх колективів Добропілля. Діти випустили в небо жовто-блакитні кульки та зірочки, що символізує входження України в велику європейську родину.






Використано матеріали Добропільської РДА