четвер, 11 травня 2017 р.

До Всесвітнього дня медичної сестри



      В с. Вірівка Добропільського району живе та працює чуйна людина з добрим серцем та щирою душею Прокопенко Зоя Василівна. 
     У 1982 році Зоя Василівна закінчила Донецьке медичне училище за спеціальністю медична сестра.

      З 15 травня 1987 року, на протязі 30 років, обіймає посаду завідувача Вірівського фельдшерського пункту. Все своє життя вона присвятила наданню медичної допомоги мешканцям Добропільського району. Мабуть немає такої людини на території селищної ради, котра за все своє життя не зустрілася з добротою та милосердям Зої Василівни. Всі знають, як незважаючи на погодні умови, кожного дня, взимку чи влітку вона поспішає до своїх пацієнтів. Встигне до кожного і в Вірівці, і в Ракші, і  в Святогорівці. Завжди зустріне всіх добрим словом та усмішкою, вислухає, допоможе, надасть корисну пораду.

    12 травня  в Україні святкують Всесвітній день медичної сестри. Тому напередодні  свята хочеться привітати Зою Василівну та усіх медичних сестер з професійним святом і висловити слова вдячності за  їх чуйні серця, добрі руки, безмежне терпіння. Побажати нашим медичним  сестрам міцного здоров’я, особистого щастя , родинного затишку і наснаги.