вівторок, 16 травня 2017 р.

ВІДБУЛАСЯ РОЗШИРЕНА НАРАДА



16 травня 2017 року Дмитро Кірносов, голова Добропільської райдержадміністрації, провів розширену нараду з селищним, сільськими головами, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та територіальних органів виконавчої влади, в якій прийняла участь Любов Барлет, керуючий справами районної ради.

На початку наради відбувся діалог з представниками Асоціації міст України, які в черговий раз намагалися донести до аудиторії важливість питання щодо створення об’єднаних територіальних громад. Кожна громада повинна мати свою стратегію розвитку і план її реалізації. Це розтягнутий в часі процес і його треба вже розпочинати. Голова РДА перелічив загальні проблемні питання, яких слід очікувати новоствореним ОТГ.
Заслухано питання про роботу зі зверненнями громадян в Добропільському об`єднаному управлінні Пенсійного фонду України в Донецькій області, про стан реалізації в районі інфраструктурних проектів, про активізацію роботи адміністративних комісій при сільських (селищній) раді, про стан водопостачання в районі та декілька інших.
Нарада пройшла в робочій, конструктивній атмосфері з наданням виконавцям відповідних порад та доручень.