пʼятницю, 12 травня 2017 р.

Завершився семінар-нарада лідерів молодіжних, шкільних організацій району

  11-12 травня 2017 року на базі Добропільського районного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді проходив семінар-нарада лідерів молодіжних, шкільних організацій Добропільського району, у якому прийняли участь лідери з 7 шкіл району та 2 шкіл Шахівської сільської ради (ОТГ).
     В перший день молодь працювала з Лілією Паращук, практичним психологом РМК відділу освіти райдержадміністрації, за програмою «Формування усвідомленої та активної життєвої позиції у підлітків", яка спрямована на розвиток лідерських якостей, роботі в групах та визначення власних рис характеру, що допоможуть займати лідерську позицію.

      З метою ознайомлення з роботою районної державної адміністрації та районної ради відбулася зустріч лідерів з керівництвом. Голова районної ради Тамара Бєлянкіна, керівник апарату райдержадміністрації Василь Перейма та Ольга Тещинська, начальник відділу управління персоналом апарату райдержадміністрації, розповіли шкільним активістам про специфіку державної служби та місцевого самоврядування. Також  голова районної ради запропонувала молоді до завершення заходу висловити кожному свою ідею щодо змін на сільських територіях та своєї участі в цьому.
     Потім молодь відвідала Добропільське відділення поліції НПУ ГУНП в Донецькій обл. Покровського відділу поліції, де їм розповіли про роботу поліції та показали музей. Акцентували увагу дітей на небезпечність гри «СИНІЙ КИТ» та правила поведінки під час знаходження вибухонебезпечного предмету.

     Директор Добропільського районного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, Микола Іванов, провів екскурсію по центру та майстер-клас з черенкування саджанців.
    12 травня представники районного центру СССДМ провели лекцію «Небезпечна соціальна гра «СИНІЙ КИТ»». Молодь переглянула відеоролики та отримала інформаційні буклети.
     По закінченні семінару до учасників завітало керівництво районної ради, райдержадміністрації  та Любов Марченко, голова громадської організації «Добре поле».
      Тамара Миколаївна і Ірина Петрівна із задоволенням прийняли участь у майстер-класі з виготовлення підставки під чашку з фоаміну, який був проведений сектором у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації. Після чого поспілкувалися із молоддю та вислухали їх ідеї по перетворенню своїх сіл на краще, серед яких: пітримка реалізації акції "Зупинка", облаштування дитячих та спортивних майданчиків, озеленення територій та інше. Сподіваємося, що всі цікаві їдеї молоді будуть втіленні у життя.