четвер, 11 травня 2017 р.

У с.Шахове відбувся V традиційний турнір з міні-футболу



      З кожним днем усе далі від нас священна дата − День Великої Перемоги. Ми відзначаємо це свято, як символ радості і скорботи, пам’яті і безсмертя. Окрім традиційних заходів, мітингів, покладань квітів в районі, щорічно цього дня проводяться спортивні змагання. І цей рік не став винятком.






      8 травня 2017 року у с.Шахове на майданчику зі штучним покриттям пройшов V традиційний турнір з міні-футболу пам’яті С.І. Ілієнко, присвячений Дню Перемоги.
   На початку змагань учасники вшанували пам'ять солдат, які загинули під час бойових дій у Великій Вітчизняній війні, хвилиною мовчання. Участь прийняло 6 команд. І місце посіла команда с. Шахове, ІІ місце зайняли футболісти м. Добропілля ш-та «Алмазна», ІІІ – команда КЗ «Районна ДЮСШ» Добропільської районної ради.
       Спонсором виступив Гейченко О.В. при участі Донецької обласної організації «Спорт для Всіх». За зайняті призові місця команди отримали кубки, іменні медалі, грамоти та грошові винагороди.
       Щиро дякуємо родині С.Ілієнко та тренеру-викладачу КЗ «Районна ДЮСШ» Добропільської районної ради Омельченко В.М. за сприяння у проведенні заходу.