вівторок, 27 червня 2017 р.

Участь у засіданні колегії РДА

    27 червня 2017 року голова Добропільської районної ради Тамара Бєлянкіна взяла участь у  засіданні колегії райдержадміністрації.
 На засіданні були присутні начальники управлінь, відділів і служб райдержадміністрації, керівники територіальних органів та інших центральних органів виконавчої влади в районі, керівники підприємств, установ, організацій району, сільські голови.
  Згідно порядку денного засідання колегії розглянуто 2 питання.
     З питання "Про забезпечення виконання показників Програми економічного і соціального розвитку Добропільського району на 2017 рік в сільськогосподарській галузі та стан підготовки   сільськогосподарських підприємств району до збирання ранніх зернових культур" доповіла начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Ольга Андрійченко.
   За озвученими даними у 2017 році площа озимих культур складає 18417 га, зернових культур посіяно на площі 6706 га. В цілому по району площа зернових культур становить 24921 га  або 51 % до площі ріллі.  Ранні зернові культури будуть зібрані з площі 22902 га. На сьогоднішній день підприємства забезпечені паливно-мастильними матеріалами на 63 %.
   Члени колегії, заслухавши інформацію, звернули увагу на необхідності прискорення роботи щодо підготовки зерноскладів для приймання врожаю та укладення договорів з хлібоприймальними підприємствами.
    Про стан захисту прав та законних інтересів дітей у Добропільському районі проінформувала Вікторія Бібля, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації.
На цьому колегія РДА завершила свою роботу.
Джерело: Добропільська РДА.