четвер, 8 червня 2017 р.

В селі Добропілля з'явився новий спортивний майданчик

    Сьогодні громада Добропільської сільської ради відзначає надзвичайно важливу подію - відкриття спортивного майданчика, побудованого за сприяння дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та підтримки уряду Німеччини.
   Майданчик створений для вільного користування дітьми шкільного віку та всіх бажаючих жителів села, обладнаний гімнастичним знаряддям, вуличними тренажерами та гіркою.
  В урочистостях взяли участь почесні гості: Ігор Стокоз, заступник голови Донецької облдержадміністрації; Олена Сакович, керівник проектів ЮНІСЕФ з питань здоров’я та розвитку молоді; Надія Оксенчук, директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації; Ольга Долініна та Наталя Датченко, координатори освітніх програм дитячого фонду та  керівництво району Дмитро Кірносов і Ірина Стрепоченко.
    З вітальним словом і караваєм гостей зустрічали директор школи Світлана Литовченко разом зі своїми вихованцями.
     Дорогою до спортивного майданчика гості ознайомилися із дитячою творчістю учнів школи, які підготували свої малюнки до цього дня. 
   Продовженням заходу стали виступи танцювального колективу "Візаві" (Добропільський СБК) та вихованців освітнього закладу. Свою флешмобну творчість продемонстрував Білицький танцювальний колектив. 
    Ірина Петрівна і Дмитро Олександрович подякували представникам дитячого фонду за підтримку, надану Добропільському району, за піклування про здоровий спосіб життя підростаючого покоління, їх виховання і дозвілля.
      За традицією, жоден захід не проходить без подарунків, тому на свято завітало молоде подружжя підприємців Матвієнко з м. Добропілля, вони подарували школі 40 кв.м. плитки для облаштування тротуару до майданчика. Надія Оксенчук  подарувала для бібліотеки школи ексклюзивні екземпляри книги Галини Кирпи "Мій тато став зіркою".
      Право перерізати символічну стрічку надали Олені Сакович, Ігорю Стокозу та найкращому спортсмену Добропільської ЗОШ, учню 9 класу, Сергію Козіну. 

      Продовжилося свято розважальною програмою в секціях, де молодь мала можливість взяти участь у  танцювальному майстер-класі, пограти у футбол, побудувати роботів в секції робоклуб.
     Дитячий Фонд ООН (ЮНІСЕФ) працює у Донецькій області з 2014 року. Реагуючи на соціальні, гуманітарні виклики, ЮНІСЕФ постійно збільшує масштаби своєї підтримки регіону у створенні та впровадженні програми з освіти, доступу до води, санітарії та гігієни, охорони здоров'я, харчування та захисту дітей протягом останніх трьох років.
      Вдячні за підтримку дитячого фонду та сподіваємося на подальшу співпрацю з громадою Добропільського району.