пʼятницю, 16 червня 2017 р.

Свято для дітей



     9 червня на площі біля Никанорівського сільського будинку культури відбулася святкова розважальна програма для дітей. Свято було організовано за підтримки депутата Покровської міськради Сергія Андрійченко та політичної партії «Наш край».

     Завдяки голові Шахівської сільської ради Володимира Кучеріненко та Никанорівської старости Віри Іваняк був організований підвіз дітей з інших сел  громади: Суворово, Вільне, Нове Шахове, Іванівка.   Діти приймали активну участь у різноманітних конкурсах, які проводили ведучі цього свята - вони змагалися у спритності: хто швидше пройде по мосту з мотузок, хто перший у поході поставить палатку та розведе багаття; кмітливості – яка команда швидше наповнить пляшку лимонадом; хоробрості - при проходження тунелю.
   На свято до дітей завітали улюблені герої мультфільмів: тролі, ведмежата Тедді, Міккі Маус. Діти з інтересом виконували завдання, які для них підготували їх мультяшні герої.
   Діти отримали солодкі подарунки: смачне морозиво. Наприкінці свята для дітей було організовано два салюти: один з мильних бульбашок, а другий - з конфетті. Свято сподобалося не лише дітям, дорослі також були у захваті від цього дійства. Усі дякували організаторам за те, що не обійшли увагою сільських дітей і зробили для них таке незабутнє свято. Усі побажали, щоб ця зустріч була не останньою.
Джерело: Добропільська райдержадміністрація.