пʼятницю, 23 червня 2017 р.

КОЛИШНІХ ДЕРЖСЛУЖБОВЦІВ НЕ БУВАЄ

В листопаді далекого вже 1949 року сім’я службовців Дан, яка мешкала в селі Октябрському Добропільського району, поповнилася сином В’ячеславом.
Після закінчення Володимирівської восьмирічки юнак навчається у Донецькій середній школі-інтернаті №4, де і отримує загальну середню освіту.
В 1966 році він стає студентом Дніпропетровського сільськогосподарського інституту, а вже у січні 1971 року отримує диплом вченого агронома.
З лютого 1971 року розпочинаються трудові будні В’ячеслава. Майже 11 з половиною років присвячено сільському господарству. Він працює на посадах головного агронома і заступника голови місцевого колгоспу ім. Куйбишева.
Активного молодого працівника помітили в Добропільському райкомі КПУ, де В’ячеслав Дан з липня 1982-го по січень 1988-го працює завідуючим сільськогосподарським відділом.
Півроку навіть вдалося попрацювати головою колгоспу «Заповіти Ілліча» Ганнівської сільської ради.
В червні 1988 року В’ячеслав Васильович переходить на державну службу, його призначають головою Добропільського районного агропромислового об’єднання.
Далі буде служба на посадах:
- першого заступника голови виконкому Добропільської районної ради народних депутатів;
- голови контрольно-ревізійної комісії Добропільської районної організації КПУ;
-  головного агронома Добропільського виробничого агропромислового об’єднання;
 - начальника відділу рослинництва районного управління сільського господарства Добропільського райвиконкому;
- заступника голови Добропільської райдержадміністрації по кадрам і організаційній роботі;
В березні 2005 року Дан В’ячеслав Васильович на посаді  першого заступника голови райдержадміністрації завершує служіння державі та району і переходить за станом здоров’я на заслужений відпочинок.
Але активна життєва позиція не залишає йому права сидіти спокійно вдома, присвячуючи себе тільки родині, він є заступником голови районної ветеранської організації і вже не один рік поспіль переймається проблемами її членів.
Все життя присвячено рідній землі, в тому числі 21 рік – державній службі.
Колеги, яким довелося працювати разом з В’ячеславом Васильовичем, знають його, як чесну і порядну людину, як професійного і принципового керівника, як уважного і люблячого чоловіка, батька і дідуся.
Тож, щиро зичимо в цей день шановному В’ячеславу Васильовичу міцного здоров’я і наснаги, гарного настрою і щасливих подій, здійснення всіх мрій і бажань під мирним небом рідного краю.