понеділок, 19 червня 2017 р.

Щотижнева нарада



19 червня 2017 року відбулась щотижнева апаратна нарада, яку провів перший заступник голови Добропільської райдержадміністрації Олексій Стебель за участі керуючого справами районної ради Любові Барлет, заступника голови райдержадміністрації Наталії Перекотій, керівника апарату райдержадміністрації Василя Перейми, начальників структурних підрозділів районної державної адміністрації, керівників установ та організацій району.
Під час наради керівники району стисло звітували про проведену роботу за минулий тиждень та про основні питання на поточний тиждень.

Одними із найактуальніших питань цього тижня залишаються співбесіди голови райдержадміністрації з сільськими головами та їхніми головними бухгалтерами; стан реалізації проектів сільськими радами, на які кошти раніше було виділено, але не використано; організація і проведення випускних вечорів у загальноосвітніх школах району; проведення відділами і управліннями нарад та семінарів з відповідних тем тощо.
Важливо зазначити, що під час наради також обговорювалося питання щодо покращення стану взаємодії структурних підрозділів по вертикалі, з яким голова райдержадміністрації звернувся до очільника обласної державної адміністрації і є надія, що воно вирішиться позитивно.
У ході засідання перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Стебель наголосив на необхідності працювати на упередження всіх негативних явищ.
Василь Перейма, керівник апарату РДА, доніс до відома присутніх роз’яснення з кадрових питань, які надійшли з Нацдержслужби і якими необхідно керуватися надалі в своїй діяльності.
В ході апаратної наради було надано ряд доручень керівникам структурних підрозділів та організацій району, звернуто увагу на їх повноваження, які покладені на них відповідно до чинного законодавства.