пʼятницю, 28 липня 2017 р.

Містки єднання



     В рамках Програми національних обмінів  за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США) делегація Добропільського району, на чолі з головою районної ради Тамарою Бєлянкіною, перебуває в м. Заліщики Тернопільської області.  До складу делегації увійшли: заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко, Золотоколодязький сільський голова Тетяна Сидоренко, Добропільський сільський голова Анна Павлова та Ганнівський сільський голова Лілія Тихонова.
Заліщики дуже гостинно зустріли наших земляків.
Зустріч розпочалася з проведення круглого столу на тему: «Робота органів місцевого самоврядування в умовах реформування» за участі голови Заліщицької районної ради Івана Дрозда, першого заступника місцевої райдержадміністрації Романа Краснюка та сільських голів району. Увазі присутніх було презентовано райони та проекти, спрямовані на розвиток їх громад, а також підписано Меморандум про співпрацю між Добропільським районом Донецької області та Заліщицьким районом Тернопільської області.
Знайомство з районом продовжилося в Синьківській сільській раді, голова якої Володимир Костенюк, ознайомив з інфраструктурою свого села, розповів про заходи щодо енергоефективності об’єктів та про інноваційні форми розвитку сільського господарства. Директор тепличного комплексу «DFAgro» продемонстрував, як на 10 га тепличного господарства вирощується перець.
Особливо вразило відвідування місцевої лікарні, яка за 2 останні роки, завдяки фінансовій підтримці Дмитра Фірташа,  була відремонтована та оснащена сучасним обладнанням. Лікарня з комфортними палатами та швидкою медичною допомогою надає послуги 30 тисячам мешканців.   
День видався цікавим та насиченим.