понеділок, 17 липня 2017 р.

БЕЗКАРНИЙ ВАНДАЛІЗМ НА КЛАДОВИЩІ В ДОБРОПІЛЬСЬКІЙ СІЛЬСЬКІЙ РАДІ


На днях в одній із сільських рад нашого району відбулася подія, яка в чергове засвідчила, що ми живемо не просто в тяжкі часи, пов'язані з економічними та військовими чинниками, а в часи, коли поняття совість, моральність, духовність та чесність втратили будь яку свою вагу та значення.

В селі Новогришине невідомі зруйнували паркан, що огороджував сільське кладовище, а саме - зняли металеві ворота.
Які сліди були залишені в душах та серцях місцевих жителів, коли вони побачили результати діяльності вандалів, можна лише здогадатися...
Нахабність, з якою було здійснено цю крадіжку, промовисто свідчить про відчуття повної безкарності за свої безсовісні діяння.
Звісно, немає ніякого сенсу апелювати до совісті тих, хто її ніколи не мав або загубив, або пропив. Своїм нелюдським вчинком злодії перейшли всі можливі рамки та межі...
Вандалізм чи хуліганство було здійснено – розібратися в цьому належить компетентним органам.
Громада має надію, що місцева поліція належним чином відреагує на цю подію. І не лише у найкоротші терміни знайде мародерів – тих, хто це зробив, а й заставить їх не тільки відновити зруйнований паркан на кладовищі, але і попросити вибачення у жителів села Новогришине за ту наругу, яку вони здійснили над пам'яттю померлих односельців.