четвер, 27 липня 2017 р.

Літо – пора відпочинку!



     Побувати в таборі, добре відпочити, набратися сил, щоб у наступному навчальному році дати фори однокласникам – найсокровенніша мрія кожної дитини! Перевага літнього табору – відсутність уроків, домашніх завдань, щоденників і ціле море вражень від заходів під час відпочинку та оздоровлення.
     Сектором у справах сім`і, молоді та спорту райдержадміністрації надано путівки двом дітям Золотоколодязької сільської ради –Кузнецовим Наталі та Насті.
    Дівчатка з радістю поділилися своїми враженнями щодо відпочинку у таборі «Чайка», розташованому в селищі Сергіївка поблизу Одеси, де є директором професійна та чуйна людина Садловська Тетяна Леонтіївна.

      Наталю та Настю розподілили в 9 загін другої зміни, де хлопчаки переважали більшістю від дівчаток, 22х10, але адаптуватися допомагали вожаті - Ганна Олександрівна з Полтави та Тамара Миколаївна з Чернігова.
     Кожного дня проводилися різноманітні заходи. Перед дітьми відкрився світ цікавих ігор, конкурсів, змагань, зокрема: «Казки на новий лад», «Міс Чаєчка – 2017», спортивні змагання, де Наталя виграла 1 місце за віджимання лежачі 150 разів, а також Настя та Наталя вибороли 1 місце у змаганнях з естрадного вокалу у конкурсі «Чайка має талант».
     Пізнавальною була екскурсія в місто Бєлгород-Дністровський, де дівчатка разом з дітьми мандрували старовинною фортецею, знайомилися з побутом предків.
    До моря кожного дня дітей відвозили на катері перетинаючи лиман.
    Море - таємниче, мінливе, неосяжне, воно хвилює душу, не залишає байдужим серце. Дівчатка, разом з дітлахами, з якими потоваришували в таборі, насолоджувалися щоденним купанням.
    Закінчився відпочинок 21 липня святковим концертом, де були сльози від розлучення з новими друзями та морем, яке залишиться назавжди в приємних спогадах.
 Дівчатка відпочили, оздоровилися, отримали масу задоволень та вражень!
      Табір, до побачення! До зустрічі наступного літа!