середа, 5 липня 2017 р.

Працює Центр розвитку підприємництва



    Розвиток підприємництва у Донецькій області дійсно належить до пріоритетних напрямів розвитку економіки регіону і Добропільський міський центр зайнятості охоче долучився до всебічної підтримки майбутніх та діючих підприємців.
  30.06.2017 року в Центрі розвитку підприємництва (далі – Центр), який створено у центрі зайнятості відбулась низка заходів, а саме на семінарі «Як розпочати свій бізнес» був презентований Центр, присутні безробітні отримали вичерпну інформацію щодо послуг, які можна отримати в Центрі. Відвідувачі ознайомились з грантовими програмами, які діють в регіоні, дізналися, як можна в зручний спосіб отримати знання по підприємництву та бізнес – плануванню. Впевнились, що і після створення власної справи не залишаться один на один з проблемами, а завжди зможуть скористатися консалтинговою підтримкою фахівців центру зайнятості та соціальних партнерів. Захід відвідали 11 осіб.
   Того ж дня був проведений День відкритих дверей Центру для роботодавців. В Центрі планується надавати підтримку не тільки підприємцям новачкам, а і тим, хто має бажання розвивати свою справу, створювати нові робочі місця, виводити свій бізнес на новий рівень.
  Захід відкрила директор центру зайнятості Вікторія Бугаєць, яка розповіла, що служба зайнятості реалізує комплекс заходів щодо підтримки та розвитку підприємницької ініціативи серед підприємців та безробітних і завжди готова надати дієву допомогу. Фахівці центру зайнятості детально зупинились на послугах, які допоможуть у створенні власної справи або її розвитку.
  День відкритих дверей відвідали представники міської ради та райдержадміністрації, громадських організацій, ЗМІ та 20 роботодавців. Присутні ознайомились з інформацією, яка розміщена в Центрі, попрацювали за комп’ютером для самостійної роботи. Неабиякий інтерес викликали грантові пропозиції, зокрема, «Український донецький куркуль», бо для розвитку бізнесу завжди потрібні кошти і громади готові їх надати. Підприємці, які вже брали участь у конкурсі грантів, поділились досвідом, розповіли на що треба звернути увагу.
  Відвідувачі заходу зацікавилися представленою презентацією. Сподіваємося на їх участь у конкурсах грантах.
Джерело: Добропільський міський центр зайнятості.