середу, 5 липня 2017 р.

ТРИВАЄ ПІДГОТОВКА ЧЕРГОВОГО ПЛЕНАРНОГО ЗАСІДАННЯ СЕСЇЇ



Згідно розпорядження заступника голови районної ради від 20.06.2017 №78 21 липня поточного року відбудеться засідання чергової сесії Добропільської районної ради.
Відповідно до Регламенту, за 20 робочих днів від управлінь і відділів райдержадміністрації та районної ради для включення до порядку денного сесії надійшло 10 питань.

Пропонується внесення змін та доповнень до  Програми економічного і соціального розвитку Добропільського району, районного бюджету і до Програми забезпечення пожежної безпеки в Добропільському районі на 2017 рік.
Традиційними залишаються земельні питання: про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок та про отримання дозволу на розроблення робочого проекту землеустрою щодо рекультивації земельної ділянки ПАТ «Веско».
Готується до розгляду районна Програма з відшкодування частини відсотків за кредитами, залученими на заходи з енергозбереження та підвищення енергоефективності для населення Добропільського району на 2017-2018 роки.
З проектами рішень можна ознайомитися на сайті районної ради, які оприлюднено для широкого загалу.