вівторок, 4 липня 2017 р.

Ця дивна жінка, зіткана з любові...


    Сьогодні свій ювілейний день народження святкує чарівна, доброзичлива, чуйна, по-справжньому добра і уважна жінка - Валентина Григорівна ШЕВЧЕНКО.
   Валентина Григорівна протягом двох скликань (2006-2015 роки) обиралася депутатом районної ради. Під її головуванням активно працювала постійна комісія районної ради з питань економічної політики, бюджету, фінансів та цін. Депутати даної комісії найчастіше скликалися на засідання комісії і щоразу був кворум для роботи, а до слів Валентини Григорівни дослухалися колеги, як до спеціаліста – професіонала.
  Трудова діяльність нашої ювілярки почалася після закінчення Слов’янського сільськогосподарського технікуму в рідному колгоспі Олександрівського району на посаді бухгалтера. А вже з 1982 року все її життя було присвячене рідній Добропільщині. Спочатку у відділі культури Добропільської райдержадміністрації на посаді головного бухгалтера. Одночасно вона стає студенткою Донецького державного університету за спеціальністю бухгалтерський облік і аналіз господарської діяльності. Далі була робота у фінансовому управлінні Добропільської райдержадміністрації. З вересня 2002 року вона – директор Добропільського міського центру зайнятості. А в 2012 році вона прийшла працювати в Добропільську районну раду на посаду керуючого справами. І два роки вона спрямовувала всі свої зусилля не тільки на роботу виконавчого апарату районної рад, а й депутатів, проявляючи в роботі наполегливість, компетентність, ініціативність, оперативність у прийнятті рішень, забезпечуючи контроль за їх виконанням.
   Валентина Григорівна Шевченко користується авторитетом і повагою не тільки серед колег і депутатів, а й жителів району. Звернувшись до неї з будь-яким питанням, завжди отримаєш допомогу і розумну, грамотну, обґрунтовану відповідь.
   Колеги-депутати кажуть про Валентину, що вона як дзвіночок, завжди позитивна, весела і компанійська. Від її сміху весело і оточуючим. Дивлячись на неї, розумієш, що треба завжди, як Вона, вчитися, щоб стати професіоналом, не соромитися запитувати, якщо чогось не знаєш, і любити життя.
   А ще Валентина Григорівна -  любляча дружина, турботлива мати і ніжна бабуся.
   Сьогодні ми вітаємо ювіляршу і бажаємо Вам, Валентино Григорівно, міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії та наснаги у всіх ваших добрих справах. Нехай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці — доброта, а у справах — мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів.