вівторок, 4 липня 2017 р.

Засідання комісії


  Сьогодні в залі засідань районної ради відбулося засідання комісії щодо розподілу коштів, затверджених Програмою місцевих стимулів для медичних працівників Добропільського району на 2016-2019 роки.
  На порядок денний було винесено одне питання: «Про відбір кандидатів на навчання за кошти районного бюджету». Член комісії Наталя Перекотій запропонувала внести до порядку денного ще одне питання: «Про погашення заборгованості перед Комунальним лікувально-профілактичним закладом «Добропільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги»  Ігорем Маланчиком».
  До комісії надійшло три заяви від претендентів на навчання в медичних закладах, а саме від Максима Тарадайка, Владислава Барміна та Ярослави Авраменко. Комісія розглянула заяви та шляхом голосування визначила всіх трьох заявників переможцями конкурсу. Тепер претенденти на навчання повинні вступити до коледжів, і після вступу  укласти договори з КЛПЗ «Добропільський ЦПМСД». Члени комісії наголосили на тому, що будуть слідкувати за успішністю навчання та рекомендували покращити знання в базових дисциплінах під час навчання в коледжі.
  По другому питанню вирішили направити лист боржникові і нагадати про фінансові зобов`язання.