вівторок, 11 липня 2017 р.

УЧАСТЬ В РЕГІОНАЛЬНОМУ ФОРУМІ «Синергія влади і громади – можлива?/!»


         10 липня керуючий справами районної ради Любов Барлет прийняла участь у регіональному форумі «Синергія влади і громади – можлива?/!», який відбувся в приміщенні актової зали Добропільської міської ради.
         Ключовими спікерами заходу  перед присутніми було висвітлено наступні питання:

-         Представлення результатів дослідження Інституту «Республіка» щодо звітування депутатів місцевих рад (у тому числі Добропільської міської ради).
-         Представлення результатів дослідження Інституту «Республіка» та дослідницької компанії «Active Group@ «Участь громадян у прийнятті рішень».
-         Презентація системи електронних звернень до депутатів місцевих рад.
З перших двох питання доповідали Юрій Середа, юрист ГО «ВГО «Інститут «Республіка» та Ксенія Печерська, помічник координатора м.Добропілля Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада».
Про електронну систему, яка дозволяє мешканцю міста звертатися до депутата, закріпленого за місцем проживання громадянина в режимі on-line, розповів експерт з електронної системи Сергій Гаков.
Кожен з присутніх мав змогу долучитися до дискусії, поставити питання до експертів та Олексія Кормільцева, першого заступника Добропільського міського голови.
Учасники форуму висловили своє бачення ефективності взаємодії між виборними особами та окремими громадянами.
Модератором заходу став Сергій Калінін, координатор м.Добропілля Всеукраїнської ініціативи «Активна громада».