вівторок, 8 серпня 2017 р.

Обжинки 2017

    
Колектив ТОВ "Добропільське сортонасінницьке підприємництво" завершив збирання ранніх зернових. З обжинками підприємство привітала заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко. Вона відзначила, що підприємство є лідером по середній заробітній платі серед підприємств району, а це означає, що надходження в бюджет району від ТОВ "ДСП" є вагомими і дають змогу вирішувати соціальні питання в сільській місцевості. 
     В складних погодних умовах аграрії цього підприємства змогли зібрати гарний урожай озимої пшениці (41,1ц/га) та озимого ячменя (51,3 ц/га) і ярового - 34,5 ц/га.
      Нехай вінцем хліборобської праці будуть справедливі ціни на зерно. Одною рукою жни, а другою-сій. А це означає, що у трударів сільськогосподарських підприємств немає відпочинку. Знову робота на врожай, вже 2018 року. Крутиться хліборобське колесо, крутиться...

     Тож вітаємо всіх хліборобів із завершенням збирання ранніх зернових культур на добропільській ниві та сердечно дякуємо вам за наполегливу працю, щиру любов до рідної землі та прагнення завжди досягати взірцевих результатів у своїй щоденній важкій праці. 
    Бажаємо вам і вашим родинам задоволення від роботи, міцного здоров’я, щастя, натхнення та добробуту.   
     Нехай ваші трудові досягнення високо підносять авторитет району, забезпечують його  стабільний розвиток та процвітання.