пʼятниця, 4 серпня 2017 р.

На службі правопорядку



 З нагоди професійного свята
       
 Олександр Каніболоцький – офіцер поліції. Працює вже дев’ять років у Добропільському відділенні проліції. Він народився в Добропільському районі у селі Вірівка. Одразу після школи пішов служити в армію до Десни, де був командиром автомобільного відділення. З дитинства мав загострене почуття справедливості, йому подобалося спілкуватися з людьми, допомагати тим, хто цього потребує. Тому Олександр заздалегідь знав, чим займатиметься після армії. І як тільки повернувся додому, пішов працювати в міліцію. Тривалий час був патрульним, потім працював у кримінальній міліції у справах дітей, згодом – дільничним.

Коли розпочалися бойові дії, роботи стало більше в рази, служба тепер ведеться в посиленому режимі. Побільшало учбових занять – як теоретичних, так і практичних, щоб у будь-який момент, якщо буде потрібно, співробітники поліції змогли правильно і вчасно зреагувати на будь-яку загрозу для міста чи людей.
Зараз поліція проходить процес реформування. Важко, не всі справляються, тому що людей стало менше, а роботи – більше. Хтось не витримує морально, хтось – фізично. Але Олександр говорить, що в найважчі моменти кращої втіхою є сім’я: «На роботі трапляється різне. Буває, дні спокійно минають, в буває по 30-40 викликів за зміну. І коли після доби чергування приходиш додому змучений, а там тебе чекають з любов’ю і турботою – з’являються сили, настрій, бажання жити і працювати далі. Щоразу, коли я повертаюся додому, назустріч біжить моя крихітка донечка і міцно обіймає за плечі. Хіба може бути більша радість? У такі миті розумієш, що і я, і мої колеги працюємо заради спокою і щастя наших дітей».