вівторок, 5 вересня 2017 р.

З 80-ти річним ювілеєм!



      Шановний Олександре Васильовичу!
   В день  80-річного ювілею прийміть найтепліші вітання і найщиріші побажання від  Добропільської районної ради та районної ради ветеранів!
   Ви прожили нелегке життя. Дитинство пройшло у важкі воєнні роки, війна забрала у Вас найдорожчу людину – батька. У молодому віці розпочали трудову діяльність у сільському господарстві і пройшли трудовий шлях від механізатора, бригадира, механіка, заступника голови колгоспу до керівника сільськогосподарського підприємства.

   Майже 20 років працювали на Добропільській землі, 15 років очолювали колгосп ім. Ватутіна.
         Щиро вдячні  за любов до землі, працездатність, вимогливість до себе, поважне відношення до людей. Вашу душу зігрівають спогади про  багатьох славних хліборобів і тваринників господарства, поважних людей району, з якими звело життя.
      Після виходу на пенсію 7 років очолювали первинну ветеранську організацію Святогорівської селищної ради, були обрані членом президії районної ради ветеранів.
        Бажаємо  міцного  здоров`я, віри, надії, добра і тепла. Нехай завжди  розуміють діти, будуть уважними онуки і правнуки та приносять радість своїми успіхами.
        Хай серце зігріває тепло людської подяки за  добрі справи на Доброму Полі!