пʼятниця, 1 вересня 2017 р.

До Дня підприємця


Добра людина, дбайлива господиня

     В першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця.
   Свято встановлено Указом Президента № 1110/98 від 05.10.1998, щоб відзначити важливу роль, яку відіграє цей сектор економіки у формуванні нового економічного ладу, розвитку демократії та громадянського суспільства. Будь-яка держава відзначає дні тих професій, які є небезпечними і почесними. В 2017 році День підприємця України припадає на 3 вересня.
   Людмила Миколаївна Бунак  – приватний підприємець з 2013 року. Але за цей короткий час встигла зробити багато добрих справ. У 2013 році Людмила Миколаївна арендувала приміщення, яке належить Святогорівській селищній раді у якому відкрила продуктовий магазин для мешканців села Новоукраїнка та ближніх сел. В магазині постійно оновлюється асортимент товару, яким мешканці села задовольняють свої потреби.

  Крім того, що Людмила підприємець,  вона виступає меценатом всіх свят.
  На протязі 4 років до Новорічних свят готує святкові подарунки для сільської дітвори, які вони отримують від Діда Мороза. Допомагає у проведенні заходів до Дня дитинства. На свято до Дня працівників сільського господарства замовляє святковий коровай, яким потім пригощають усіх гостей. На урочистості до Дня 8 Березня пригощає солодощами з чаєм. Людмила добра господиня, свідчення цього є млинці якими вона пригощає Масляної Неділі. Кожного року Людмила передплачує періодичне видання для користувачів сільської бібліотеки. Якщо виникають побутові проблеми вона допомагає у їх вирішенні  (ремонт даху, приміщення коридору). Після встановлення в селі дитячого майданчику в його складовій були відсутні пісочниця й грибок. Людмила залюбки прийняла участь у придбанні цього ігрового елементу для дітлахів. Постійно приймає участь у благоустрої прилеглої території. Добре що поруч з бібліотекою  працює сердечна та добродійна людина.
 З нагоди Дня підприємця громада села Новоукраїнки вітає Людмилу Миколаївну зі святом і бажає здоров’я, стабільності та успіхів у бізнесі.
Джерело: депутат Добропільської районної ради Людмила Камінська.