пʼятницю, 1 вересня 2017 р.

День знань в Нововодянській школі


   Сьогодні в Добропільському районі, як і по всій Україні, пролунали перші дзвоники, які відкрили дорогу школярам в безмежний світ знань. Заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко привітала педагогічний та учнівський колектив Нововодянськоі ЗОШ І-ІІ ступенів з початком нового навчального року. Вона побажала всім творчих успіхів, великих здобутків у знаннях та естетично-культурному розвитку.


    Приємно, що кількість учнів в школі не зменшується, а зростає. В цьому році за парти сядуть 65 учнів, з них п'ятеро першачків. Як завжди, на урочистій лінійці з вітальним словом виступили гості, це секретар Нововодянської сільської ради Юлія Чучин та представники ТОВ" Перспектива". 
    Не обійшлося без подарунків. Керівники ТОВ " Перспектива", районні депутати Володимир Антипенко і Андрій Борисов подарували канцелярські набори 30 учням, а також мотокосу для господарських потреб школи. Селянсько - фермерське господарство" Агрос" (директор Микола Стрепоченко) подарувало школі діапроектор.                           
   Нехай на Добропільській освітній ниві виховується молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави!