четвер, 14 вересня 2017 р.

Вітаємо Лягушу Ніну Володимирівну!



      Щиро вітаємо з днем народження Лягушу Ніну Володимирівну, ветерана сільськогосподарської праці, чудову жінку, матір 3-х дітей, бабусю 3-х онуків, чуйну, добру людину!
       Ніна Володимирівна зробила важливий внесок в розвиток овочівництва не тільки в колгоспі ім. Куйбишева, але і в Добропільському районі.
    В свій час ніхто не міг суперничати з її колгоспним городом, все буяло: перець, баклажани, огірки, помідори, капуста… Вона керувала 3-4 бригадами по 10-50 чоловік. Днювала і ночувала в теплицях, на городі.
    Медаль «За трудову доблесть», звання «Заслужений працівник сільського господарства» - гідна нагорода за її відданість Добропільській землі. Добрими справами вона згадує Хаджинова Миколу Захаровича, під  керівництвом якого вона формувалася як спеціаліст і людина.
 Сенс сьогоднішнього життя Ніни Володимирівні – це троє її онуків, старшому вже 26 років, а найменшій Олечці – 1 рік і 4 місяці. Жителі с. Володимирівка Шахівської сільської ради говорять, що  Ніна Володимирівна завжди допоможе, підкаже, порадить.
   Не шукають спокою її золоті руки і щедре серце.
   З днем народження, Ніно Володимирівно! Здоров`я Вам і членам вашої родини, миру, добра,тепла, світлих і чистих мрій, надій і почуттів. Хай все, до чого Ви докладаєте руки, множиться плодами добра!
                                                                  Добропільська районна рада
                                                                   
                                                                  Президія районної ради ветеранів

Лягуша Н.В. І ряд 4-а справа серед учасників зустрічі "Заповідаємо творити добро!" до 80-річчя Добропільського району.