пʼятницю, 8 вересня 2017 р.

Визволення Донбасу…



    Для кожного жителя нашого краю 8 вересня - це особлива дата, тому що немає в Україні жодної родини, яку б не зачепила Друга світова війна. Це була мужня і героїчна доба і вона золотими літерами вписана в історію нашої землі.
   Честь і слава тим, хто визволяв нашу Донеччину від нацистської окупації. Ми назавжди збережемо в своїх серцях подяку тим, хто героїчно і самовіддано боровся за наш край і наше майбутнє. Велика шана і подяка живим ветеранам, які сьогодні є не тільки свідками великих подвигів минулого, але були і є нагадуванням про те, що жахіття війни ніколи більше не має повторитися.

      Незасвоєні уроки минулого відгукнулися для нас жорстоким сьогоднішнім днем. Вже три роки Донбас зустрічає пам'ятну дату в умовах війни і чекає нового звільнення. Світ в нашому краї - ось першочергове завдання, яке стоїть перед нами. Ми повинні захистити і відстояти нашу землю для наших дітей, історії, в данину пам'яті і поваги до тих, які подарували нам сонце і свободу 74 роки тому.
В цей пам’ятний день бажаємо всім нам миру і злагоди.
       Шановні ветерани!  
 Низький уклін вам і щира вдячність за все, що ви зробили для нас і майбутніх поколінь. Ви стали для нас символом і уособленням мужності, мірилом істинної любові до рідної землі.
       
              Голова районної ради  Тамара Миколаївна Бєлянкіна.