вівторок, 10 жовтня 2017 р.

До Дня працівників стандартизації та метрології


                       Живе у селі депутат...

     Так склалося, що до нас у липні 2014 року в село  Мирне приїхав на проживання із Донецька  Ісаєнко Михайло Геннадійович. Але зв'язок із нашими селами підтримує вже більше 10 років.
    За цей період він проникся проблемами і турботами сільського населення, діяльністю установ Шилівської сільської ради.
    За активну життєву позицію, за душевне ставлення до жителів сіл, його обрали депутатом Шилівської сільської ради.
       За час знайомства з нами він надав допомогу Шилівській школі, дитячому садочку, медичному пункту, сільській бібліотеці. Завжди допомагає в придбанні подарунків дітям до Дня Святого Миколая, до Дня захисту дітей, свято яких проводить сільський будинок культури.
    Маючи добре серце, він піклується за наших жителів.Так, до Дня інваліда і Дня людей похилого віку, придбав продуктові набори. В разі захворювання людини, старається допомогти придбати дороговартісні ліки чи  влаштувати на стаціонар в обласну лікарню. 
   Ось вже другий рік поспіль він нашим пенсіонерам виписує газету «Ветеран Донбасу».
    11 років тому Михайло  Геннадійович придбав в селі Мирне дуже занедбаний будинок і зробив з нього красу, якої в селі ні в кого не має. Висадив квіти, розбив  сад. Облагородив покинуті сусідні садиби, вирубав там бур`яни і посадив фруктові дерева. Ідеш повз його двір - і не налюбуєшся красою.
    Незважаючи на те, що народився і виріс в місті, він скоро набув навичок сільського господаря: садить картоплю, огірки, помідори. І сам робить із них консервацію на зиму. Це його хобі - займатися консервацією, вишукувати нові рецепти.
    Має велику власну бібліотеку, колекціонує книги по кулінарії. Інше його любиме заняття – колекціонування старих радіоприймачів, радіол, яких у нього  вже більше 100. Цією справою  Михайло Геннадійович займається біля 30 років.  І не тільки колекціонує, а й дає їм дожиття, вони всі працюють. 
   Ось такий депутат живе в селі Мирне. І всі ми йому дуже вдячні за людяність і доброту.

                                                                                                        Курмаз О.Ф.