вівторок, 24 жовтня 2017 р.

Відбулося засідання сесії в Нововодянській сільській раді


  Сьогодні в Нововодянській сільській раді відбулося засідання чергової сесії, в якому взяла участь заступник голови Добропільської районної ради Ірина Стрепоченко.
 Згідно порядку денного розглядалися наступні питання:
 1. Про внесення змін та доповнень в рішення сільської ради від 23.12.2016 № VІI/15-1 «Про сільський бюджет на 2017 рік »
2. Про хід виконання рішення сесії сільської ради від 23.12.2016 № VІI/15-1 «Про сільський бюджет на 2017 рік» за підсумками 9 місяців 2017 року.
3. Про передачу земельної ділянки у власність громадянину Новікову Андрію Петровичу для ведення особистого селянського господарства.
4. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Романчуку Станіславу Васильовичу.
5. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення городництва громадянину Тарасенку Євгенію Юрійовичу.
6. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Нововодянської сільської ради.
7. Про зняття платежів за користування присадибними ділянками.
8. Про затвердження Положення про податок на майно в частині плати за землю.
9. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2018 рік.
10. Про встановлення розміру орендної плати за земельні ділянки на 2018 рік.
11. Про Програму та Положення про надання одноразової грошової матеріальної допомоги внутрішньо переміщеним особам .