понеділок, 23 жовтня 2017 р.

Про помічника-консультанта районного депутата


    Відповідно до Закону України "Про статус депутатів місцевих рад", кожен депутат місцевої ради може мати до п'яти помічників-консультантів, які працюють на громадських засадах.

     В грудні 2015 року рішенням сесії Добропільської районної ради затверджено Положення про помічника - консультанта депутата Добропільської районної ради.
      З метою вдосконалення можливостей депутата районної ради щодо захисту інтересів виборців, забезпечення якісного та своєчасного вирішення завдань і доручень, які покладаються на депутата, в лютому 2016 року своїм правом на помічника скористувалися 2 депутати.
     Нагадаємо, що персональний підбір кандидатур на посаду помічника-консультанта депутата місцевої ради, організацію їх роботи та розподіл обов'язків між ними здійснює особисто депутат місцевої ради, який несе відповідальність щодо правомірності своїх рішень.
     17 жовтня 2017 року згідно особистої заяви Борисова Андрія Михайловича, зараховано його помічником-консультантом Рєпіна Антона Геннадійовича.
      Запрошуємо виборців, які проживають на 26 виборчому окрузі (с.Шилівка, с.Юр'ївка, с.Леніна), що закріплений за вищевказаним депутатом, звертатися, у разі необхідності, до помічника-консультанта Рєпіна А.Г. за телефоном: 0951617686.