пʼятницю, 22 грудня 2017 р.

11-а районна благодійна акція «Віддай серце дітям»



         Велике християнське свято – День Святого Миколая доторкнулось солодкою ласкою, здійсненням мрій кожного куточку нашого району.
         Посланці Святого Миколая – делегація у складі: голови районної жіночої організації Любові Наровілової, голови громадської організації «Добре Поле» Любові Марченко, депутата Добропільської районної ради Віктора Карнаушенко завітали у дивовижний куточок щасливого дитинства ДНЗ «Світлячок» Шилівської сільської ради. Гостям кожен малюк розповів віршик про свято, про те, як цікаво вони граються, навчаються і корисно проводять час у своєму садочку.

         Віктор Васильович Карнаушенко здійснив найзаповітнішу мрію п`ятирічного Володі Дем`яненко, подарувавши від Святого Миколая велику пожарну машину. Завідуюча дитячим закладом Антоніна Підопригора підтвердила, що Володя – чемна і добра дитина і заслуговує на цей подарунок.
         Від імені громади Добропільського району висловлюємо вдячність  народному депутату України Гєллєру Є.Б., який забезпечив святковими солодощами дитячі заклади району.