середу, 27 грудня 2017 р.

Події тижня Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області з 18.12.2017 по 22.12.2017



       18.12.2017 відбулась апаратна нарада під головуванням начальника управління Гулана Олега Борисовича, за участю першого заступника начальника управління Пітик Неоніли Євгеніївни, заступника начальника управління Громило Наталії Миколаївни та керівників структурних підрозділів. Обговорювались питання про повноту проведення заходів з інформаційно-роз’яснювальної роботи, активізацію роботи щодо повноти відпрацювання пенсійних документів для забезпечення дострокової виплати пенсій у грудні 2017 та ін.
       19.12.2017 перший заступник начальника управління Пітик Неоніла Євгеніївна взяла участь в благодійній акції до Дня Святого Миколая «Віддай серце дітям».

       20.12.2017 перший заступник начальника управління Пітик Неоніла Євгеніївна провела День Пенсійного фонду в Добропільській райдержадміністрації на тему «Стан наповнення бюджету Фонду».
       22.12.2017 начальник управління Гулан Олег Борисович прийняв участь у виїзному засіданні колегії головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області на базі управління Пенсійного фонду України в м. Красний Лиман.
      22.12.2017 перший заступник начальника управління Пітик Неоніла Євгеніївна провела День відкритих дверей на тему: «Досягнення в роботі управління за підсумками 2017 року» з нагоди 27-ї річниці з Дня утворення Пенсійного фонду України.
      З 18 грудня по 22 грудня в  Добропільському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Донецької області було проведено Всеукраїнський тиждень права. Цей захід був спрямований на те, щоб поглибити знання пенсіонерів про їх права в сфері пенсійного забезпечення. В холі управління була оформлена виставка юридичної літератури, в ході якої пенсіонери могли ознайомитися з правовими аспектами діяльності Пенсійного фонду України, а також були роздані буклети з інформацією з актуальних питань та всім охочим були надані відповіді на поставлені питання.
      За минулий тиждень:
-       За принципом «Єдиного вікна» відділом обслуговування громадян №1  зареєстровано 592 звернення, що на 18,8% менше ніж за попередній тиждень (702 звернення). Прийнято: 76 заяв на перерахунок пенсії, 30 – на первинне призначення пенсії, 14 осіб отримали консультації з питань пенсійного забезпечення, 36 осіб звернулися за переведенням пенсійних виплат до управління, 15 – за виготовленням електронного пенсійного посвідчення, 25 – за поновленням виплати пенсій.
-       За допомогою віддаленого робочого місця (скайп-зв’язку) для надання послуг з пенсійного забезпечення в дистанційному режимі в управлінні звернулось 4 особи.
-       На Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 222 користувачі. Станом на 22.12.2017 року 229 осіб вже отримали консультації та надали необхідні документи без черг.