вівторок, 26 грудня 2017 р.

Досягнення в роботі управління за підсумками 2017 року



22 грудня 2017 року заступники начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Пітик Неоніла Євгеніївна та Громило Наталія Миколаївна з нагоди 27-ї річниці з дня утворення Пенсійного фонду України провели День відкритих дверей на тему: «Досягнення в роботі управління за підсумками 2017 року» для представників соціальних партнерів та ветеранських організацій.

Під час заходу Неоніла Євгеніївна ознайомила гостей з історичними аспектами створення та розвитку Пенсійного фонду України, та основними показниками роботи управління на підставі аналітичного матеріалу, який був розданий всім учасникам заходу. Окрім цього, Наталія Миколаївна розповіла про перші кроки реформування пенсійної системи України у 2017 році. В ході роботи було проведено анонімне анкетування з актуальних питань сьогодення.
Обговорення питань відбулось у теплій, дружній атмосфері за чашкою чаю, присутні отримали відповіді на всі питання. Гості залишали управління з гарним настроєм, бажанням та зацікавленістю забрати з собою аналітичний матеріал, підготовлений для проведення заходу.