пʼятниця, 22 грудня 2017 р.

Святий Миколай крокує по району



        З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята.     

       Найулюбленіше свято, якого чекає вся дітвора – день Святого Миколая. Відбулося воно і в Шилівській ЗОШ І-ІІІ ступенів.
      З самого ранку до дітей завітав Святий Миколай.  За традицією він прийшов з подарунками.  Роздаючи солодощі, Святий Миколай бажав дітям бути чемними, робити добро, не ображати нікого, не  сваритися.


       В актовій залі відбулося театралізоване дійство, під час якого учні занурилися у святкову виставу і ще раз пригадали традиції святкування дня Святого Миколая. Учні школи вітали всіх присутніх зі святом. Діти декламували вірші, співали веселі пісні. Акторська майстерність юних артистів приємно вразила всіх присутніх.
       На свято були запрошені батьки, благодійники, спонсори, депутати сільської ради  Тетяна Краузе, Алла Батицька.
     З вітальним словом до учнів школи звернувся Шилівський сільський голова Валерій Гайдоба. Він побажав дітям міцного здоров’я, успіхів у навчанні, гарних зимових свят.
       Здійснити найзаповітніші дитячі мрії, написані у листах до Святого Миколая, допомогли благодійники Артур Анацький, керівник ПАТ ім. Т. Г. Шевченка Віктор Батицький, Андрій  Батицький, Ігор Стефанішин. Вони вручили дітям подарунки, привітали дітей зі святом.
      На святковому заході Наталя Гайдоба, представник районної жіночої організації , нагородила дітей солодкими подарунками за зайняте ІІ місце у районному конкурсі новорічних іграшок «Hand Made», які виготовлено дитячими руками .
За доброю традицією від ТОВ «Перспектива» діти отримали подарунки, від яких на обличчях з’явилася щаслива усмішка, дитяча радість.
      Директор школи Алла Шевкун вручила представникам ТОВ «Перспектива» Листи Подяки за систематичну спонсорську допомогу учням школи, за виявлене милосердя, доброту і чуйне ставлення до дітей. Вона зазначила, що подарунки від ТОВ «Перспектива» є дуже бажаними для учнів та дарують їм справжню радість і гарний настрій. А ще за дорученням
школярів директор школи подарувала представникам ТОВ «Перспектива»
памятний сувенір, виготовлений дитячими руками.
        У день Святого Миколая відбулося відкриття ялинки, яка знаходиться перед будівлею школи.
        Всі учні, вчителі, гості сфотографувалися біля красуні  ялинки на добру згадку про цей святковий день.