вівторок, 26 грудня 2017 р.

Рішення виконано!


       В 2017 році районним бюджетом передбачені кошти на надання матеріальної допомоги громадянам Добропільського району. Загальна сума на рік склала 52 тис.грн., на кожного депутата по 2,0 тис. грн.
         На минулому тижні відбулося останнє засідання постійної комісії районної ради з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, правопорядку, діяльності громадських організацій та адміністративно-територіального устрою, на якому розглядалося питання – надання матеріальної допомоги громадянам району.

           Так, в грудні місяці матеріальну допомогу отримали: 
- Заїченко Ю.М. (с.Ганнівка) від депутата Слушаєнко Т.В.;
- Куршакова Н.М. (с.Никанорівка) від депутата Середи Ю.І.;
- Чумаченко Г.М. (с.Торецьке) від депутата Голованьова В.М.;
- Ісаакян О.В. (с-ще Світле) від депутата Настича В.Г.;
- Андрушко М.С. (смт Святогорівка) від депутатів Прокопенко О.М. і Гапича М.М.
           Цього року всі, 26 депутатів районної ради використалися право надання допомоги своїм виборцям, які опинилися у складному становищі.
Сподіваємося, що ця матеріальна допомога була надана вчасно і допомогла вирішити нагальні життєві проблеми громадян Добропільського району.
Дуже приємно відмічати, що рішення з питання надання матеріальної допомоги громадянам від депутатів виконано в повному обсязі, всі кошти витрачені на відміну від минулого року, де один депутат так і не використав цю можливість. 
В новому році практика надання цієї допомоги буде продовжена, в бюджеті на 2018 рік вже затверджені кошти на ці цілі.