середу, 17 січня 2018 р.

ТОП – 5 ЗНАЧУЩИХ РІШЕНЬ РАЙОННОЇ РАДИ У 2017 РОЦІ



- Виділено кошти у сумі 750, 0 тис. грн. на надання фінансової підтримки бізнес-проектів суб’єктів малого та середнього бізнесу в районі (співучасть в обласній Програмі «Український донецький куркуль»).
 - За рахунок коштів обласного бюджету – 6030,0 тис.грн. та коштів з місцевого бюджету – 662, 3 тис. грн. здійснено реконструкцію очисних споруд потужністю 50 м3 / добу в селі Добропілля.
 -  Переможці районних конкурсів міні-проектів та міні-грантів отримали на реалізацію своїх проектів 150,0 тис. грн. з районного бюджету.
- Надано згоду на оголошення відповідних територій району ландшафтними заказниками місцевого значення: «Заплава р. Бик», «Воронцова поляна», «Баранцевий Яр» та ботанічним заказником місцевого значення - «Брандушкин Яр».
  -   Надано згоду щодо зміни підпорядкування міста Білозерське та селища Бокове Добропільської міської ради Добропільському району та збільшення меж Добропільського району за рахунок передачі до його складу 248,0 гектар земель, що знаходяться у віданні Білозерської міської ради.