четвер, 4 січня 2018 р.

Новорічний ранок у Золотоколодязянській школі



Весело пройшов Новорічний ранок у Золотоколодязянській школі напередодні Нового 2018 року.
Діти, одягнені в яскраві карнавальні костюми, радо зустрічали Діда Мороза і Снігуроньку, отримували подарунки, танцювали та раділи Новому року. Весело і емоційно проходили святкові дійства. Та й самі школярі підготувалися до зустрічі: різноманітні казкові герої, гарно вбрана ялинка, чудовий настрій – все це було на святі.

З новорічним привітанням звернулася до шкільного колективу Золотоколодязький  сільський голова Тетяна Борисівна Сидоренко. Окрім теплих побажань, Тетяна Борисівна подякувала учасникам конкурсу "Новорічна іграшка Hand made", зокрема Артему Ляментовському, Яні Максименко, Марії Бабенко. За участь у конкурсі школа отримала подяку та велику енциклопедію, а діти-учасники - солодкі подарунки. Школярі весело провели час:  розповідали вірші, співали пісні, водили хоровод, танцювали ритмічні танці. 
Напередодні свята привезли лісову красуню – ялинку. А коли учні 11 класу її причепурили, прикрасивши іграшками, серпантином, дощиком та гірляндами, вона перетворилася на справжнє новорічне диво. А в яких чудових костюмах були дітки: і Зима, і сніжинки, і Снігова королева, гноми, Баба-Яга, Аліса і кіт Базиліо. Свято швидко минуло, проте залишився хороший настрій і бажання ще раз побувати у казці.
Не менш казковою видалася і вечірня частина Новорічного ранку, яку підготували старшокласники. Тут теж можна було побачити Бабу Ягу, Кощея, Зайчика та інших.. Наприкінці свята кожен отримав у подарунок теплий набір, подарований волонтером та фермером М.Б. Стрепоченко.