середа, 3 січня 2018 р.

Новорічні гуляння у громаді Шилівської сільської ради



    Кожного року приходить період, коли атмосфера наповнюється передчуттям чогось особливого і святкового. Це наближаються новорічні та Різдвяні свята. В романтичній обстановці світять яскравими вогнями різдвяні ялинки, наступає час очікування найчарівнішої пори року. Світ поступово повертається від напруженого ритму буденних днів до приємного передріздвяного шуму і суєти. Всі люди чекають новорічного дива. Кожен вірить, що в новорічну ніч виконуються всі бажання.
Одне з таких бажань своїх односельців допомогла здійснити депутат Шилівської сільської ради Тетяна Краузе. За її ініціативи та сприяння у неділю 31 грудня у Шилівській сільській громаді відбулися новорічні народні гуляння. Головною героїнею свята стала прикрашена різнобарвними іграшками, неймовірно яскравими гірляндами ялинка. Щоб новорічна ялинка була гарною, у громаді, серед учнів Шилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів був заздалегідь оголошений конкурс «Найкраща новорічна іграшка 2018 року». Школярі, мешканці села Шилівка із задоволенням прийняли активну участь у цьому конкурсі. А помилуватися надзвичайно гарними гірляндами на красуні-ялинці люди мали змогу завдяки допомозі ТОВ «Перспектива», депутата районної ради Андрія Борисова, помічника депутата Антона Рєпіна, депутата Шилівської сільської ради Тетяни Краузе.
Гостинно прийняла учасників заходу – мешканців сіл Шилівка, Кам’янка,  Юр’ївка, Мирне, Гуліве – Шилівська школа (директор Алла Шевкун).
Новорічні народні гуляння відбулися на майданчику перед будівлею школи. На вечір зібралося чимало люду. Особливо було багато дітей різного віку. Свято розпочала ведуча Антоніна Подопригора. Веселими жартами та конкурсами вона підтримувала святкову атмосферу протягом усього заходу.
Жителів громади привітав з Новим роком та Різдвом Христовим Шилівський сільський голова Гайдоба Валерій.
Усі присутні, особливо малеча, з нетерпінням чекали появи Діда Мороза і Снігуроньки, ролі яких майстерно виконали Антон Рєпін та Зоя Шаповалова.
Діти з величезним задоволенням водили хороводи навколо ялинки, розповідали вірші про зиму, новорічні свята і отримували солодкі подарунки від Діда Мороза та Снігуроньки.
Родзинкою програми стали танцювальні, пісенні, інтелектуальні конкурси, розваги. Гості свята приймали участь у конкурсах та іграх і отримували за це призи.
Веселими мелодіями зігрівали душі і серця пісні у виконанні родини Блашнікових. Порадувала присутніх своїм неповторним співом Алла Шевкун.   
            На довершення відбувся розіграш новорічних лотерейних білетів. Учасники безпрограшної лотереї отримали подарунки, придбані завдяки допомозі ТОВ «Перспектива».
Світлини біля ялинки з Дідом Морозом та Снігуронькою, сміх, музика… Словом, гарно погуляв народ. Задоволені і дорослі, і малі. Свято тривало понад дві години і продовжилось дискотекою .
Це дійсно був оригінальний, приємний і незабутній подарунок для всіх жителів громади Шилівської сільської ради!