вівторок, 13 лютого 2018 р.

Комунікації з громадськістю


Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області у 2017 році забезпечило проведення інформаційно-консультативних заходів з урахуванням потреб різних цільових аудиторій громадян.
Активною була співпраця з міськрайонною газетою «Новий шлях», офіційними сайтами: Добропільської, Білицької, Білозерської міських рад, Олександрівської та Добропільської районних рад, Добропільської райдержадміністрації, “shkvarki.org”, “06277”, з обласним телеканалом «ДоТеБе», який транслює передачу  «Пенсійна панорама». У двох із 26 випусків телепередачах прийняла участь начальник відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Волошина О.С.

У межах взаємодії із засобами масової інформації з керівництвом управління проведено 4 прес-конференції, на веб-ресурсах органів місцевої влади розміщено 377 інформацій, у періодичних виданнях опубліковано 7 статей.
Проведено 306 інформаційно-роз’яснювальних заходів:
-         засідань «Круглого столу» – 11;
-         зустрічей в трудових колективах – 30;
-         зустрічей за місцем проживання – 70;
-         зустрічей з громадськими та ветеранськими організаціями – 11;
-         занять школи «майбутнього пенсіонера» – 17;
-         лекцій для безробітних – 6;
-         «Днів відкритих дверей» та «Днів Пенсійного фонду» – 8;
-         зустрічей з молоддю – 10;
-         квест-ігор та флешмобів – 10;
-         виїзних прийомів громадян – 133.
З метою інформування населення про роботу управління таположень законодавства виготовлено та розповсюджено 3485 буклетів і листівок.
У результаті співпраці з громадськістю охоплено роз’яснювальною роботою 3183 громадянина, що порівняно з 2016 роком більше на 1017 осіб.
Робота з громадськістю охоплює широке коло різних вікових та соціальних категорій громадян: пенсіонери, люди передпенсійного віку, наймані працівники, безробітні. Особлива увага приділялась співпраці з навчальними закладами на підставі планів роботи, погоджених з місцевими органами освіти. Молодь залучалась до проведення флешмобів, квест-ігор, керівники управління проводили лекції та зустрічі в навчальних закладах.
Щокварталу участь в анонімному опитуванні з актуальних питань діяльності ПФУ брали різні категорії населення, всього залучено 186 громадян.
Проведено 142 заходи з популяризації впровадження накопичувальної системи, на яких проінформовано 2006 осіб.
У 2018 році планується продовжити широкомасштабну інформаційно-роз’яснювальну роботу.
 Джерело: Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області.