неділю, 29 липня 2018 р.

Хроніка обласних новин

   26 липня 2018 року відбулася робоча зустріч в.о. голови Донецької облдержадміністрації Євгена Вілінського та директора департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин Оксани Головко з делегацією ОБСЄ на чолі з Генеральним секретарем ОБСЄ паном Томасом Гремінгером. Обговорили соціально-економічну та безпекову ситуацію в регіоні, акцентували увагу на подіях, що відбуваються на лінії зіткнення, розвитку міст та районів, соціальної сфери області.
    Євген Вілінський наголосив на тому, що співпраця з ОБСЄ є дуже важливою для Донеччини.
   «Завдяки вашій допомозі ми відновлюємо школи, дитячі садочки, будуємо лікарні, адміністративні центри та відкриваємо установи для людей з обмеженими можливостями, ремонтуємо дороги та купуємо новий транспорт. Усі наші зусилля спрямовані на відновлення інфраструктури області, для того щоб її мешканці дійсно відчували, що вони є частиною Європи», –  зауважив в.о. голови Донецької облдержадміністрації.
   Також в ході зустрічі, представники делегації ОБСЄ відзначили, що Донецька ОДА докладає багато зусиль для відновлення життєдіяльності області, та висловили свої сподівання щодо якнайскорішого встановлення миру на Донеччині.
  Джерело:  Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації.